De Oranjevereniging Heinkenszand

Vele mensen, jong en oud, zijn opgegroeid met de activiteiten van de Oranjevereniging.

Al vele jaren worden feesten en activiteiten georganiseerd ter gelegenheid van de verjaardag van de Koning en eerder de Koningin.

De vereniging maakt zich samen met vele vrijwilligers sterk voor de organisatie van de feestdag ter ere van de Koning.
Natuurlijk gaat dit volgens een vast concept maar door de jaren heen wordt het programma toch elke keer aangepast.

Verder zijn we om kostendekkend te kunnen werken afhankelijk van giften. Deze worden zowel door de inwoners van Heinkenszand gegeven maar ook door het bedrijfsleven.
Met de jaarlijkse bijdragne worden de activiteiten gefinancierd.

De vereniging is voor de organisatie afhankelijk van vrijwilligers, zonder hen kunnen wij een dergelijke dag niet organiseren.
Wij kunnen zeker nog vrijwilligers gebruiken. Wilt u zich hiervoor aanmelden maak dan gebruik van de gegevens op de contactpagina. Er wordt op zich niet heel veel van u gevraagd, een paar uurtjes inzet op Koningsdag is vaak al genoeg.

Voor een impressie van de activiteiten van de afgelopen jaren kunt u terecht op de pagina Fotoboek

De Oranjevereniging wordt geleid door het dagelijks bestuur bestaande uit een voorzitter, het secretariaat en een penningmeester.
Het dagelijks bestuur wordt bijgestaan door de overige leden van het bestuur, elk met een specifieke taak.

Oranjevereniging Heinkenszand

Voor alle vragen of opmerkingen info@oranjeverenigingheinkenszand.nl Correspondentieadres Zilverschoonstraat 11 4451 LEĀ  Heinkenszand Bellen of Whatsappen op 0626-433073 of 0653-759667